Onze beoordelingen 2024.

10 - Uitzicht over de Loosdrechtse Plassen

Uitzicht over het water, afgesloten parkeerplaats, vriendelijke en behulpzame gastheer, goed uitgeruste keuken, schoon goed bed, apart toilet

Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Loek, (Stel), Landgraaf (NL) 10 feb. - 15 feb. 2024

10 - Heel slim ingericht en mooi appartement aan 't water met zeer behulpzame eigenaar

Heel mooi ingericht appartement op een prachtige locatie

Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Joleen, (Stel), Amsterdam (NL) 27jan. - 28 jan. 2024

9 - Steven, again thanks a lot. I enjoy the Stay


Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 7,5 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Swoboda, (Business), Berlijn (DE) 16 jan. - 17 jan. 2024

10 - euk appartement met alle voorzieningen aanwezig die nodig zijn. Een balkon met een heel mooie uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Gastheer (Steven) en zijn dochter zijn zeer behulpzaam en zorgen ervoor dat je je er onmiddellijk thuis voelt. Wij gaan zeker nog eens boeken!


Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Samira, (Vriendinnen), Antwerpen BE) 6 jan. - 7 jan. 2024

Het verblijf bij Steven was zoals omschreven. Hoogtepunt was het hele mooi terras met geweldig uitzicht over het water. Hier en daar is de ruimte wat stoffig en sommige muren hebben wat beschadigingen, maar verder was alles wat je nodig hebt aanwezig.

Nathalie (jong stel), Kapellen, (BE) Studio Water - 12–13 juli 2024

Fijn onthaal bij aankomst. Mooie kamer met de nodige faciliteiten. Rustige, aangename omgeving.

Jorien (vriendinnen), Oud Turnhout, (BE) Studio Rietkraag - 4 –5 juli 2024

Een heel fijn verblijf aan de Loosdrechtse Plassen gehad. Genoten van een prachtige zonsondergang vanuit het appartement.

Vera (jong stel), Groningen, (NL) Studio Rietkraag - 28–29 juni 2024

Een prachtige ruimte met geweldig uitzicht, voorzien van een heerlijk goed bed en een lekkere douche. Helaas dit keer zelf niet fit dus echt rustig aan gedaan. Hopelijk een volgende keer met meer actie om dingen te kunnen ondernemen. Ontvangen door Steven middels mobiel bij aankomst, supergoed geregeld en betrokken op afstand. Reageert gelijk op appjes bij vragen.

Linda (jong stel), Uitwijk, (NL) Studio Water - 27–27 juni 2024

Ontzettend fijn en knus appartement met fenomenaal uitzicht. Je kan de zon zien ondergaan terwijl je op het terras een drankje doet. Het bed ligt heerlijk.

Anita (jong stel), Landsmeer, (NL) Studio Water - 6–7 juni 2024

Wunderschöne Wohnung mit traumhaften und einzigartigem Ausblick auf die Loosdrechtse Plassen. Alles war sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet. Steven ist ein sehr netter sowie aufmerksamer Gastgeber. Nochmal herzlichen Dank für die Lekker Biertjes auf der Antonia. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt!

Sandra (met vriendin), Nußloc, (DE) Studio Water - 5–6 juni 2024

I was in a pinch for a place to stay and luckily stumbled upon this beautiful air bnb. Steven went above and beyond when it comes to hosting an air bnb. I had forgotten to pack toothpaste, Steven provided me with a spare 🙂 He even assisted me with calling the car rental business morning of me departing air bnb because my cellular was having a hard time calling Dutch #s. The lake view is something out of a fairytale. I utilized the kitchen to make my own dinner and breakfast then ate on the balcony. I wish I could’ve stayed longer in that little slice of heaven on earth. Couldn’t recommend staying here MORE! I hope to return someday.

Ashlyn (alleen), San Diego, Californië (VS) Studio Water - 23–24 mei 2024

Heel vriendelijke host en een prachtige locatie. Zeker aan te bevelen

Kevin (jong stel), Ossendrecht (NL) Studio Water - 19–20 mei 2024

Het verblijf was super. perfecte ligging, mooi uitzicht op de Loosdrechtse plassen. Fijn dat je er ook een sloep kan huren, perfect. Steven is een fijn persoon en reageerde snel op vragen. Perfect nachtje weg

Lesly (stel), Enschede, (NL) Studio Rietkraag - 19–20 mei 2024

Fijn huis, van alle gemakken voorzien, leuk ingericht, prachtig uitzicht. keuken is heel basic ingericht.

Marrie (stel), Utrecht, (NL) Studio Rietkraag - 6–8 mei 2024

Wir hatten nur eine Übernachtung in der Unterkunft von Steven gebucht, aber es hat sich trotzdem gelohnt! Wir haben uns sehr wohl gefühlt, auch auf Grund der Gastfreundlichkeit von Steven. Um den wunderschönen Sonnenaufgang nochmal zu sehen, werden wir nochmal wieder kommen 🙂

Linda (met vriendin), Duisburg, (DE) Studio Water - 3–4 mei 2024

Fijne en gezellige ruimte en super mooi uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Voordeur en toegangshek makkelijk via een app te openen. Steven is een vriendelijke host en erg behulpzaam.

Frans (stel), Bergen, (NL) Studio Water - 25–26 april 2024

Prachtig uitzicht over het water en fijne lodge. Contact met Steven verliep prettig. Hij dacht goed mee en reageerde snel.

Hannah (stel + Baby), Sliedrecht, (NL) Studio Water - 12–13 april 2024

Heel fijn verblijf gehad! De locatie is nog mooier dan op de foto’s, communicatie met host was fijn en flexibel. Je kan tijdens het verblijf ook gebruik maken van een bootje, kano’s of fietsen! Wij hebben zelfs een nachtje extra bijgeboekt, zo genoten van het huisje en de omgeving!

Janine (met vriendin), Garderen, (NL) Studio Water - 6–8 april 2024

Prachtige omgeving en mooie studio. Inchecken en uitchecken ging erg makkelijk en instructies waren ook duidelijk. Wij waren er maar een nachtje en 10 uur uitchecken was dan wel wat vroeg, maar ik zou het zeker aanraden, ook voor bijv een weekendje of langer weekend. Alles was schoon, mooi opgemaakt en heeft naast boodschappen alles wat je nodig hebt. Erg tevreden en zeker aan te raden! Uitzicht is daarnaast prachtig en de omgeving ook.

Mariet (stel), , (NL) Studio Water - 5–6 april 2024

Es war alles wunderbar. Kommunikation mit Steven sehr unkompliziert. Tolle Unterkunft mit einem wunderschönen Blick aufs Wasser!

Nina (stel + Baby), , DE) Studio Water - 5–6 april 2024

Tolle Unterkunft mit super schöner Lage am Wasser und einem sehr freundlichen Gastgeber. Vielen Dank !

Alain (stel), Münster, DE) Studio Water - 22–24 maart 2024

Ich danke Ihnen sehr für die schöne Zeit. Einfach weiter zu empfehlen diese Unterkunft. Wir kommen auf jeden Fall wieder. Besten Dank

Themy (jong stel), Hamburg, (DE) 17–19 feb. 2024

Fantastische plek en gastheer! Wat een mooie ruimte. Ik kom zeker terug.

Arjan (alleen), Zwanenburg, (NL) 11–12 feb. 2024

Ik heb een heerlijke tijd gehad. Steven deelde alle informatie over hoe ik moest rijden ivm wegafsluiting. hij stond klaar toen ik aankwam voor ontvangst. de ruimte was schoon, gezellig en ik kom zeker weer. hartelijke groet, Marga

Marga (alleen), Hardenberg, (NL) 30 jan. – 1 feb. 2024

Super mooie plek heel mooi uitzicht.

Rutger (alleen), Marum, (NL) 31 jan. – 1 feb. 2024

De foto's vertellen niet het hele verhaal. Een prachtige mooie loft in een idem dito omgeving. Steven vervuld zijn rol als gastheer met verve. Dank voor deze mooie ervaring!

Harm Jan (stel), Sneek, (NL) 26 – 27 jan. 2024

We waren tevreden over ons verblijf in de Airbnb. De accommodatie voldeed aan onze verwachtingen en was schoon en comfortabel. De gastheer was vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een positieve ervaring.

Jordan (jong stel), Zaandam, (NL) 6 – 7 jan. 2024

Natuur, rust & ruimte: (5 blaadjes)

Prachtige omgeving, mooi uitzicht
Algemene beoordeling: 10
<br Compleet, gezellige sfeer en mooie en verzorgde inrichting

Saskia (stel), 'T Zand (NL) 29 tot 30 december 2023

Mooie studio met alle voorzieningen en stijlvolle inrichting. Met prachtige uitzichten, parkeren voor de deur en een vriendelijke gastheer.

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten:Gave Plek

Susanna (stel), Schoonhoven (NL) 27 jan - 28 jan. 2024

Heerlijke plek aan t water. Mooie studio. Supernetjes. 1 nacht is eigenlijk te weinig. Als je wel maar 1 nachtje verblijft, neem ontbijtspullen mee, anders moet je extra vroeg vertrekken om ergens een ontbijt te fixen. Terwijl je t liefst aan t mooie water daar nog even wil 'uit-chillen'. Een aanrader deze plek.

Anke (met vriendin), Leiden (NL) Studio Rietkraag 20-21 maart 2024

Très agréable je vous remercie pour cette excellente nuit j’espère à bientôt en tout merci à vous

Jan (Stel), Brussel (BE) 3 feb - 4 feb 2024
Vragen?