Onze beoordelingen.

9 - Fantastisch, hebben het erg naar onze zin gehad in jullie mooie appartement. Bedankt voor de gastvrijheid!


Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Yolanda, (Stel), Eindhoven (NL) 13 november 2023

10 - Voortreffelijk, enorm genoten we komen zeker terug.


Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Emma (Jong stel), Amsterdam (NL) 29 oktober 2023

10 - Heerlijk genieten van de rust en mooie locatie Vriendelijk ontvangst van gastheer Steven. Koffiecups volop, vanwege slecht weer veel koffie gedronken maar werd snel aangevuld. Hij was er op doende om ons een geweldig verblijf te geven en dat is hem gelukt!!


Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Marjo (stel), Keldonk (Veghel (NL) 4 oktober, 2023

8 - Erg Goed

Freundlicher Kontakt, Check-in kontaktlos, Zugang über App/Handy. Lage prima. Wir hatten die untere Wohnung und der Vermieter "parkte" sein Boot freundlicherweise nicht direkt vor dem Zimmer, sodass die Sicht auf den See frei blieb. Gute Lage. Preis-Leistung absolut ok. Vielen Dank!

Hygiëne 7,5 - Comfort 7,5 - Locatie 10 - Faciliteiten 7,5 - Personeel 7.5 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Andre (stel), Kleve, Niederrhein (DE) 13 september, 2023

8 - Erg Goed

Es War sehr schön bei dir. Sehr freundlicher Vermieter. Schöne Lage. Abgeschlossener Parkplatz. Ein- und ausschecken sehr unkompliziert. Sehr sauber.

Hygiëne 10 - Comfort 7,5 - Locatie 10 - Faciliteiten 7,5 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 7,5

Wolfgang & Birgit, Tübingen (DE) 7 september, 2023

10 - Voortreffelijk (en heerlijk gevaren)

Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Marc (stel), Valkenwaard (NL) 20 augustus, 2023

9 - Fantastisch (wunderschönes Radfahren

Uns hat die Woche bei dir sehr gut gefallen. Die Lage ist prima. Danke, daß du das Boot immer dann, wenn es nicht geladen wurde, weg gestellt hast. Dadurch konnten wir die schöne Aussicht genießen.

Hygiëne 7,5 - Comfort 10 - Locatie 10 - Faciliteiten 7,5 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Jakob (stel), Neuss (DE) 19 augustus, 2023

8 - Zeer mooie locatie, mooi appartement

Hygiëne 10 - Comfort 10 - Locatie - - Faciliteiten 10 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 10

Rob (stel), Maastricht (NL) 16 augustus, 2023

8 - Fantastische locatie

Het fantastische uitzicht over de Loosdrecchtse Plasen. De eigenaar is ontzettend aardig geeft goede tipsom de buut te verkennen en een heel goed restaurant te bezoeken. Wij hebben geen last van de bovenburen gehad. Het appartement is nieuw en er zijn een aantal kleine verbeterpunten. De eigenaar staat hier zeer voor open en is vlij met de tips. Het appartement is voor 2 personen prima.

Hygiëne 7,5 - Comfort 7,5 - Locatie - - Faciliteiten 7,5 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 7,5

Eric en Rita (stel), ... (NL) 13 augustus, 2023

9 - Fantastische locatie it’s really beautiful 🤩

Hygiëne 7,5 - Comfort 7,5 - Locatie - - Faciliteiten 7,5 - Personeel 10 - Prijs- kwaliteitverhouding - 7,5

Camilla (jong stel), (IT) 6 augustus, 2023

Steven is a friendly&responsive host. Communication was great with him when we had self check in problem. Lake house was very clean. Perfect view. Definitely would recommend. Thanks for free coffee supply.

Vahide (stel), Istanbul, (TR) 24 tot 27 december 2023

Mooie studio met prachtig uitzicht. Prachtige omgeving. Flexibele en vriendelijke host.

Merel (alleen), Oldenzaal, (NL) 26 december 2023

Geweldige Studio. Zeker voor herhaling vatbaar!

Albert (jong stel), Ermelo, (NL) 18 december 2023

Très jolie appart avec un vue incroyable. Haut gamme Propre et moderne.

Mohammed (jong stel), Djedda, (KSA) 11 december 2023

Magique

Ajmia (jong stel), Aulnay-sous-Bois (FR) 6 december 2023

Heel aangenaam, proper verblijf met prachtig zicht! Goeie en vriendelijke host Steven!

Marie (jong stel), Kortrijk (BE) 12 november 2023

Het was heerlijk vertoeven in deze prachtige studio aan de Loosdrechtse Plassen, volledig tot rust gekomen en Steven was een geweldige gastheer. Een echte aanrader!

Pepijn (stel), Zutphen (NL) 1 november 2023

Es war ein kurzer, aber ein dafür sehr schöner Aufenthalt. Die Wohnung war sehr sauber und gemütlich und der Ausblick ist unbezahlbar.

Ayhan (stel), Hamburg (DE) 3 oktober, 2023

Die Unterkunft ist sehr sauber und modern eingerichtet. Der Check in verlief reibungslos und Steven ist sehr freundlich und super zu erreichen. Die Aussicht war traumhaft

Denise (stel), Viersen (DE) 22 september, 2023

Heerlijke week gehad op een aangename plek aan het water. Er is veel te doen in de buurt, Steven is ontzettend aardig en het was heerlijk om met het bootje de Loosdrechtse plassen op te gaan!

Lieve (stel), Vessem (NL) 29 juli, 2023

Sehr nette Lage und sehr nette Besitzer

Gabriel (stel), Munster (DE) 12 juli, 2023

Alles was top geregeld. Prachtig plekje met heerlijke avondzon en uitzicht op zonsondergang over het water. Steven was heel behulpzaam, zou het iedereen aanraden om hier te verblijven bij een bezoekje aan Loosdrecht.

Hugo (stel), Nijmegen (NL) 12 juli, 2023

Prachtige locatie en het appartement was echt mooi. Steven is goed bereikbaar en erg behulpzaam. Fijne man.

Joost (stel), Tilburg (NL) 12 juli, 2023

Would recommend this place for quiet time away from the city for 2 people. Peaceful setting on the water with a very helpful and responsive host next door. Well-appointed accommodation.

Prithiva (stel), Australië.(AU) 25 juni, 2023

Der kurze Aufenthalt bei Steven war ganz wundervoll. Wir haben uns sofort zu Hause gefühlt. Steven ist ein aufmerksamer Gastgeber. Er ist immer erreichbar und kümmert sich sehr um seine Gäste, ist auf der anderen Seite sehr diskret und zurückhaltend. Wir kommen wieder!

Kathrin (stel), Essen (DE) 19 juni, 2023

Heel rustig en stil, de uitkijk over het water is adembenemend!

Debbie 16 december, 2022

Super accommodatie, vriendelijk en betrokken eigenaar en een prachtig uitzicht. Graag weer!

Erik Gutjens 9 december, 2022

Perfect verblijf met een leuke verhuurder! Pure aanbeveling!

Ivo, Wuppertal, Duitsland februari, 2023

Review Text

Testimonial #1 Designation

Natuur, rust & ruimte: (5 blaadjes)

Prachtige omgeving, mooi uitzicht
Algemene beoordeling: 10
<br Compleet, gezellige sfeer en mooie en verzorgde inrichting

Saskia (stel), 'T Zand (NL) 29 tot 30 december 2023

Natuur, rust & ruimte: (5 blaadjes)

Aan de plassen in Loosdrecht, beter krijg je het niet
Algemene beoordeling: 9

Natuur, rust & ruimte: Aan de plassen in Loosdrecht, beter krijg je het niet Algemene beoordeling: 9 Alles tip top geregeld, netjes, schoon, gastvrij en handige manieren om in te checken

Tim (partner), Nijmegen (NL) 15 tot 16 december 2023

Natuur, rust & ruimte: (5 blaadjes)

ooie omgeving/ ligging vh huisje midden in het water

Algemene beoordeling: 8

mooi loft met prachtig uitzicht over het water

Geert (stel), Wamel (NL) 19 tot 22 oktober 2023

Natuur, rust & ruimte: (5 blaadjes)

Schitterend uitzicht op de Loosdrechtse plassen direct aan het water. Mogelijkheid om een electrische sloep te huren bij de locatie zodat je ook de rest van de plassen rustig kan bezoeken.

Algemene beoordeling: 10

Mooi modern appartement voorzien van alle gemakken. Mooi uitzicht over de Loosdrechtse plassen en supervriendelijke en behulpzame eigenaar.

Ruben (alleen), Amsterdam (NL) 23 tot 25 augustus 2023

Natuur, rust & ruimte: Algemene beoordeling: 8

Elles (stel) Designation

Natuur, rust & ruimte: (4 blaadjes)

Meteen aan de plas ligt dit mooie appartment. Top.

Algemene beoordeling: 8 Gloednieuwe vakantiewoning.

Bas (stel) 25 november 2022 - 27 november 2022

Gave plek, super service qua ontvangst en communicatie en mooi verzorgde ruimtes! Komen zeker terug.!

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten:Gave Plek

Anouk (stel), Birmingham (UK) 10 november, 2023

Fantastische plek op een unieke locatie! We komen zeker terug!

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: Luxe en gevaren

Eric (stel), Meppel (NL) 29 augustus, 2023

Heel mooi huisje met prachtig uitzicht. Alles netjes en ruim opgezet. Vriendelijke eigenaar die je goed begeleid. Handige keuken met vaatwasser. Verder is een sloep huren echt een aanrader! met een handige kaart op een kussen afgedrukt zodat je de Loosdrechtse plassen kunt verkennen.

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: Luxe - Mooi uitzicht

Roy (familie), Angeren (NL) 21 augustus, 2023

Voor de tweede keer weer een schitterend verblijf! Prachtige studio, fantastische locatie en een zeer hartelijke gastheer. We komen zeker nog een derde keer terug!





Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: Luxe - Mooi uitzicht - Rustig - Waar voor je geld

Lidie (koppel), Vaals (NL) 18 augustus, 2023

Prachtige accommodatie, heel mooi uitzicht. En ook een geweldige omgeving met leuke dorpjes.







Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: Mooi uitzicht

Susan (koppel), Beuningen (NL) 10 juli, 2023

Erg mooie locatie, goed verzorgd, schoon, van alle gemakken voorzien, vriendelijke eigenaar, prima communicatie vooraf en tijdens het verblijf, mooi uitzicht over de plassen. Enige minpunt: de gehorigheid in Studio Rietkraag als er boven mensen lopen, is gelukkig maar paar keer per dag.

Kamers 4/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: Mooi uitzicht, Rustig en Waar voor je geld

Marianne (stel), Deventer (NL) 27 mei, 2023

Very nice property on the waterfront and located in the heart of the Plassen. Quiet, Clean, Cozy, Functional, Well equiped, Excellent Bed, Balcony on the lake. We had a great time staying in the studio. The owner, Steven, was very helpful to facilitate our checkin. A place to go back to!

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie: 5/5 Hoogtepunten: A place to go back to!

Youdi (stel), Stramproy (NL) 23 april, 2023

Prachtige accommodatie. Geweldig uitzicht. Mooie centrale ligging. Zeer vriendelijke eigenaar.

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie: 5/5 Hoogtepunten: Luxe, Mooi uitzicht, Romantisch en Rustig

Lies (stel), Stein (NL) 23 april, 2023

Super aardige eigenaar en alles verzorgd, netjes en schoon, echt een aanrader.

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie: 5/5 Hoogtepunten: Rustig wakker worden na een ontspannen dagje Sauna SpaSereen

Iwan (stel), Den Haag (NL) 10 januari, 2023

Super accommodatie, vriendelijk en betrokken eigenaar en een prachtig uitzicht. Graag weer!

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: een prachtig uitzicht.

Erik (koppel), Rickenbach, (CH) 9 december, 2022

Ein echt wunderschönes Ambiente, sehr sauber und tolle Lage. Herr Voorn ist ein wirklich sehr netter Gastgeber. Kann ich nur empfehlen

Kamers 5/5, Service 5/5, Locatie 5/5 Hoogtepunten: echt wunderschönes Ambiente, sehr sauber und tolle Lage

Domink (stel), Worms (DE) 23 oktober, 2022

Très agréable je vous remercie pour cette excellente nuit j’espère à bientôt en tout merci à vous

Misto (Jong), ....(FR) 4 december, 2023

Wat een super mooie studio en wat een geweldig uitzicht over de plas. Het verblijf was eigenlijk te kort en ik wil daarom zeker op korte termijn nog eens terugkomen. Wil je bedanken voor het verblijf.

Heimen (Stel), Nijkerveen (NL) 19 november, 2023

Hebben het erg naar onze zin gehad in jullie mooie appartement. Bedankt voor de gastvijheid!

Yolanda (Stel), Eindhoven (NL) 12 november, 2023

Heerlijk geslapen en prachtig uitzicht vanochtend. 🤩

Peter (Stel), Amsterdam (NL) 11 november, 2023

Dank für die schöne Unterkuft es war perfekt werden auf jeden Fall nochmal wieder kommen.

Tobia (jong stel), Südlohn (DE) 30 oktober, 2023

Enorm genoten, we komen graag eens terug.

Emma (jong stel), Amsterdam (NL) 29 oktober, 2023

Ik was erg blij met de studio. Precies wat ik zocht. Mooie locatie. Voldeed prima aan mijn wensen. Ook fijn dat we hebben kunnen regelen dat ik zondagavond kon ”inchecken” en goed ontvangen door je dochter. Even de persoonlijke benadering via de app heb ik als erg prettig ervaren

Eef (alleen), Hertogenbosch (NL) 28 oktober, 2023

We hebben het heerlijk gehad! WE komen zeker een keer terug

Gwen (stel), Amsterdam (NL) 26 oktober, 2023

Danke für die Nachfrage, wir hatten trotz des schlechten Wetters eine schöne Zeit! Die Wohnung war sehr schön und es war alles da was wir gebraucht haben. Freundliche Grüße aus Deutschland

Philip (stel), Marburg (DE) 23 oktober, 2023

Hoi Steven, verblijf was top en goed verzorgd. We hebben het heel fijn gehad ☺ Komen zeker nog een keer terug! 

Nina (jong stel), Huizen (NL) 21 oktober, 2023

Het bevalt uitstekend, fijn ontvangst en een mooie plekje. Prachtig, leuke plas om lekker overheen te varen. Bedankt voor het fijne verblijf

Jasper (stel), Aalten (NL) 18 oktober, 2023

Dank je Steven, we hebben er van genoten.

Edwin (stel), Hoofddorp (NL) 15 oktober, 2023

Heerlijk! Super plekje!

Moniek (alleen), Groningen (NL) 12 oktober, 2023

Echt een prachtige plek! Heerlijk 🙂

Martinique (familie), Hooghalen (NL) 30 september, 2023

Het verblijf was uitstekend. Als ik weer in de buurt en ga ik zeker boeken en plak er dan een extra nacht aan vast.

Marielle (werk), Deventer (NL) 28 september, 2023

Es hat uns sehr gut gefallen

Jurgen, ... (DE) 23 september, 2023

I pass to all my friends in Germany, I say its wonderfull

Ozkan (stel), ....(DE) 22 september, 2023

Fijne dag! En wie weet tot de volgende keer! Want we vonden het te gek!

Michell (stel), Haarlem (NL) 8 september, 2023

Het was fantastisch, wat een mooi plekje hebben jullie! Hopelijk tot een volgende keer.

Erik (stel), Wierden (NL) 8 september, 2023

Es war sehr schön bei Ihnen, wir kommen bestimmt wieder.

Christoph (stel), Emsdetten (DE) 4 september, 2023

Es war sehr schön bei dir🙋🏻‍♀

Birgit (stel), Tübingen (DE) 3 september, 2023

Ein wunderschöns appartment

Birgit (stel), Bramsche (DE) 3 september, 2023

We really enjoyed our Stay. Thanks for everything!

Nicole (stel), ... (DE) 30 augustus, 2023

it is perfect we will definitely come back with our family!

Sylvie (stel), Marseille (FR) 25 augustus, 2023

Super accommodatie, vriendelijk en betrokken eigenaar en een prachtig uitzicht. Graag weer!

Brenda (stel), Groningen (NL) 23 augustus, 2023

Fantastisch, wunderschönes Radfahren. Uns hat die Woche bei dir sehr gut gefallen. Die Lage ist prima. Danke, daß du das Boot immer dann, wenn es nicht geladen wurde, weg gestellt hast. Dadurch konnten wir die schöne Aussicht genießen.

Jakob (stel), Neuss (DE) 19 augustus, 2023

We hebben nog even kunnen genieten van het zonnetje op de vlonder en heerlijk geslapen. Bedankt voor het gastvrije verblijf, wij hebben ervan genoten! En wellicht tot een volgende keer.

Mariska & Jan (stel), Heemskerk (NL) 8 augustus, 2023

Wij hebben heerlijk geslapen op deze prachtige plek! 

Manon (stel), Heukelum (NL) 29 juli - 30 juli 2023

Bedankt voor het fantastisch leuke verblijf en het leuke contact!

Marjorie en Wim (stel), Hengelo (NL) 23 juni - 24 juni 2023

Nog enorm bedankt voor de foto's en het fantastische verblijf

Ben (stel), Dordrecht (NL) 12 juni - 13 juni, 2023

Het was top, fijne dagen gehad mooie omgeving en gezellig studio (super) met lekker bed!

Maria (stel), Schiedam (NL) 5 juni - 7 juni, 2023

Prachtige plek is het -:)

Leonie (alleen), Amsterdam (NL) 1 juni, 2023

Bedankt voor de goede zorgen gisteren en vandaag, we hebben net nog heerlijk gewandeld op de heide.

Flore (stel), Nijmegen (NL) 20 mei 2023

Een overnachting geboekt bij Plassenzicht: een geweldig mooi nieuw ruim appartement met groot balkon/ terras. Vanuit het appartement heb je een verbluffend uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Alles is tot in de puntjes geregeld, schoon, heerlijk bed, een keukenblok met alles wat je maar wenst. Gastheer Steven, was op het moment dat ik aankwam niet aanwezig, dit was van te voren gemeld. Maar dat maakt de aankomst zeker niet minder, in de mail die je direct na boeken ontvangt staat: sta je voor de poort neem dan even telefonisch contact op. Dat deed ik en de poort werd op afstand geopend en werd ik vriendelijk te woord gestaan en wegwijs gemaakt. Bij thuiskomst kwam de gastheer even gedag zeggen en werd er gevraagd of alles naar wens was en dat was het zeker !!! Al met al een heerlijk verblijf gehad en echt een aanrader. Bedankt en kom zeker nog een keer terug.

Sandra (alleen), 's-Gravenzande (NL) 21 november 2022
Vragen?