STUDIO, LOGIES (B&B), VERGADEREN & SLOEPVERHUUR

In het prachtige Loosdrecht.

Aan de Loosdrechtse Plassen met haar prachtige natuur, de vergezichten hier is het altijd mooi! Het klotsen van het water, de zonnestralen of het gesuis van de wind, van de Lente naar de Zomer maar ook in de Herfst & Winter is de omgeving op haar mooist. Herfst tinten kleuren de Kalverstraat & Vecht met zijn kapitale verblijven en de trekgaten met haar legakkers die in de 16e eeuw zijn ontstaan door turfwinning zijn op zich al foto waard! Schaatsen & Overnachten: Schaatsen is een echte Nederlandse traditie, en wanneer het weer het toelaat kunt u op verschillende plekken schaatsen op natuurijs. Onze locatie wordt omringt door meerdere plaatsen en met een beetje mazzel "It Giet Oan" schaatsen op natuurijs, wil natuurlijk een ieder meemaken. Schaatsen, warme kleding, genoeg eten, drinken en een overnachting bij Plassenzicht Logies. Zwemmen, Wellness & Overnachten: In de vrije- natuur zwemmen dat kan (bijna) direct vanaf het balkon of combineer het met een Wellness bezoek. SpaSereen ligt op 10 minuten afstand, na en/of ervoor dit bezoek overnachten bij Plassenzicht Logies. Varen (Kano, Sloepje huren of met je Eigen Bootje) & Overnachten:
Het mooiste vaargebied van Nederland is bij uitstek de Loosdrechtse Plassen. Plassenzicht ligt aan de 3de Plas en heeft een eigen haven! Meer aan met je eigen boot of huur bij ons een sloepje en overnacht bij Plassenzicht Logies. Liever per Kano op pad dat kan ook!

Studio Rietkraag

Studio Water

OMGEVING

Ontspan, Inspireer & Relax wakker worden aan de Loosdrechtse Plassen

Het klotsen van het water, de magistrale zonnestralen of het gesuis van de wind, Aan de Loosdrechtse Plassen met haar prachtige natuur, de vergezichten hier is het altijd mooi!

24uur RECEPTIE & BEVEILIGING

Luxe Studio's

Er zijn twee luxe Studio's: "Rietkraag" en "Water" die beiden uitzicht hebben over de Loosdrechtse Plassen. De beide studio's hebben een eigen ingang en zijn voorzien van een complete keuken (o.a. combi oven / magnetron, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, vaatwasser, kookplaat, bestek, glazen, borden en pannen), Smart TV, Wifi (gratis), douche 1x tweepersoonsbed, apart toilet en balkon met uitzicht op en over de Loosdrechtse Plassen.


#plassenzicht #loosdrecht #overnachten #natuurzwemmen #loosdrechtseplaatsen #natuurhuisje #relaxwakkerworden #logies #duurzaamovernachten #slapenaanhetwater
#bedandbreakfast #airbnb #dagjeweg #weekendweg

Kamers
0 +
Bedden
* 0
Parkeren
0 +
APARTEMENTEN
[ 0 ]

Smart Key

Toegang via de BOLD-app welke op de mobiele telefoon geïnstalleerd moet worden.

Baggage Hold

Eerder of later aankomen /vertrekken laat het ons vroeg genoeg weten.

Wi Fi Areas

Gratis WiFi, "fair use policy".
Plassenzicht & Ziggo WiFi HotSpot!

Natuur Zwemmen

Via eigen steiger met brede trap is er toegang tot het water (de plassen).

Smart TV

Smart-TV, voor Netflix en meer.

Laden van Fiets en Auto

Laadpunt, tegen een gepaste vergoeding vertrekt ook uw auto weer volledig opgeladen.

2

Eigen opgang

Zelfstandig & Privé

2

PErsoonsBeD

Hoogste kwaliteit

2

Luxe Studio's

Studio:"Rietkraag" Studio:"Water"

2

APARTEMENTEN

Aan de Loosdrechtse Plassen

Onze beoordelingen.

Exeptional


Erik 10 december, 2022

Super accommodatie, vriendelijk en betrokken eigenaar en een prachtig uitzicht. Graag weer!

Erik Gutjens 9 december, 2022

Heel rustig en stil, de uitkijk over het water is adembenemend!

Debbie 16 december, 2022

Perfect verblijf met een leuke verhuurder! Pure aanbeveling!

Ivo, Wuppertal, Duitsland februari, 2023
#plassenzicht #loosdrecht #overnachten #natuurzwemmen #loosdrechtseplaatsen #natuurhuisje #relaxwakkerworden  #logies #duurzaamovernachten #slapenaanhetwater #bedandbreakfast #airbnb #dagjeweg #weekendweg
Vragen?