Uniek Vergaderen

UNIEK VERGADEREN, LANGS & OP HET wATER

Vergaderlocatie Loosdrecht

Algemeen
Huiskamer vergaderen, weg uit de drukte, relax kijkend over de Loosdrechtse Plassen. Plassenzicht heeft een unieke huiselijke vergaderlocatie aan de plassen met een eigentijdse inrichting en beschikt over alle technische benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst. Het gebruik van Wifi, een Flipover / eventuele whiteboard en een SmartTV is zelfs standaard bij de huur inbegrepen! Vergader je met mooi weer? Geniet van je pauze op het prachtige dakterras! Maak je break compleet en kies voor een lunch. Zo kun je er weer helemaal tegenaan!

Mogelijkheden
Deze moderne locatie beschikt over 1 ruimte voor maximaal 10 personen met Smart TV. De ruimte is afsluitbare en wij delen in overleg de ruimte in en houden daarbij rekening met het aantal personen. Bent u met meer mensen of wilt u liever varend vergaderen dat kan ook op onze The Antonia Lounge Boat, overdekt (verwarmd) of open varen dat kan ook tot maximaal 25 /30 personen vergaderen. Alle vergaderarrangementen zijn inclusief huiskamer gebruik, pennen, flip-over, Smart TV en onbeperkt koffie en/of thee, lekkernijen en water (plat en bruis) tijdens de vergadering-meeting. Wil je Duurzaam, Ecologisch & Circulair Vergaderen (huiskamer-) vergaderen met je team? Boek dan nu of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uniek vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen

Organiseer jij je meeting, brainstorm of teamoverleg graag buiten de deur? Je bent niet de enige die het prettig vindt: je bent er even uit, je wordt niet afgeleid en de sfeer is lekker anders dan op kantoor. Wat bijvoorbeeld goed werkt, is vergaderen of brainstormen in een huiselijke setting. Een huiskamer doet denken aan thuis.

Vergaderruimte moet ontspannen voelen
Onderzoek zegt en heeft aangetoond dat een vergaderruimte ontspannen moet aanvoelen en uitstralen. De beste ideeën komen als je je rustig en prettig voelt. Een huiselijke inspireerde omgeving helpt hierbij. Tegelijkertijd moet een ruimte en omgeving ook prikkelen. Plassenzicht heeft adembenemende vergezicht met de mooiste weerbeelden (luchten). Het is een knusse ruimte met keuken, zithoek, een bed en al dit soort dingen dragen bij aan een veilige sfeer. Tel daarbij op dat de meeste huiselijke locaties zijn ingericht volgens een inspirerend concept en je hebt het perfecte recept voor een geslaagde meeting.

Op zoek naar een exclusieve Vergaderlocatie aan het water? Dan voldoet deze knusse studio / appartement aan de Loosdrechtse Plassen aan jouw wensen!
In alle rust vergaderen aan de Loosdrechtse Plassen? Deze eigentijdse Studio bestaat uit 1 etage met aan beide kanten uitzicht over het gebied van de Loosdrechtse Plassen! Je kunt hier heerlijk in alle rust vergaderen of bijeenkomen. De ruimtes geven jou en je collega's een huiselijke uitstraling die de creativiteit tijdens de vergadering stimuleert.

Activiteiten
Voor of na de bijeenkomst kun je de sportieve kant van je collega's naar boven halen tijdens een stoere sportactiviteit op het water! Wil je de dag liever beginnen of afsluiten met een rustigere activiteit? Dan kun je ook een heerlijke wandeling door het omringde natuurgebied maken. Nog even de stad in? De vergaderlocatie ligt op zo'n 10 tot 30 minuten van de steden Hilversum, Amsterdam en Utrecht! Binnen 5 tot 15 minuutjes ben je bij verschillende hotels waar je heerlijk kunt overnachten voor een meerdaagse bijeenkomst! Maar ook bij Plassenzicht Logies kun je overnachten, ontwaak aan de Loosdrechtse Plassen.

Extra's
Boottour op de Loosdrechtse Plassen
De vergaderlocatie kan voor een boottour door het Loosdrechts Plassengebied organiseren vanaf de privé haven van Plassenzicht. Dit is de ultieme vorm van ontspanning en een informeel moment van interactie met elkaar en de omgeving. De locatie heeft een eigen luxe elektrische boot waarbij een kapitein indien gewenst kan vertellen over het Loosdrechts Plassengebied. De lunch of borrel kan ook op de boot gehouden worden! Op deze milieuvriendelijke Locatie in Loosdrecht is het niet zomaar vergaderen: je ontsnapt er echt even uit de dagelijkse hectiek! Deze plek aan de Loosdrechtse Plassen is magisch en inspirerend dankzij het weidse uitzicht over de vele Plassen en de skyline van Oud-Loosdrecht, de eilanden en rietkragen. Organiseer een duurzame en inspirerende brainstorm, vruchtbare vergadering of boeiende presentatie terwijl je direct over het water uitkijkt. De inrichting is licht en huiselijk: je voelt je er meteen thuis! Ook kun je vlak voor de deur (gratis) parkeren maar ook met het openbaar vervoer is de locatie te bereiken. Tot slot huur je deze altijd exclusief en heb je jouw eigen privé terras op het water!

Vragen?